SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Green Snakeskin"

528895-033

Jordan 11 Retro Low 528895-033 01
Jordan 11 Retro Low 528895-033 02
Jordan 11 Retro Low 528895-033 03
Jordan 11 Retro Low 528895-033 04

Ovaj Jordan 11 Retro Low dolazi u elegantnoj crnoj boji s moćnim zelenim isticanjima koja ga čine zadivljujućom tenisicom. Pod nogama, počinje na djelomično prozirnom potplatu s valovitim linijama koje se prostiru od pete do pete. Donošenje daljnje vuče, kao i upečatljiv pogled na dno cipele je par neprozirnih mahuna obloženih uzorcima gaznog sloja riblje kosti i koji pokazuju živahni vapnenasto zeleni ton poznat kao Volt. Između njih leži ploča od ugljičnih vlakana od dva tamnosiva tonova koja je u potpunosti vidljiva na medijalnoj koljenici i nešto vidljiva iza potplata kroz sredinu stopala. Ovdje se može naći bijeli Jumpman, dok ovalni rezovi u potpornom sloju karbonskih vlakana otkrivaju bijelu boju srednjeg sloja Phylon pjene postavljenog na vrh potplata. Zračni jastuk pune duljine skriva se unutar sredine, što ga čini nevjerojatno udobnim za hodanje.

S druge strane, gornji dio je okružen velikim blatobranom ukrašenim privlačnim uzorkom zmijske kože koji uključuje različite svjetlucave nijanse zelene - značajka koja je vidjela cipelu nazvanu Green Snakeskin. Četvrtina je obložena izdržljivom crnom balističkom mrežom koja se nastavlja i preko vrha jezika, a tekstilne trake u istom tonu dosežu preko njegove površine kako bi stvorile sustav vezanja na kožicu za vezice u stilu crnog užeta. Unutarnja obloga cipele također je crna, kao i njezin uložak, ali potonja značajka sadrži Volt-obojeni Jumpman, koji se zrcali s drugim ušivenim u flaster na stražnjem dijelu jezika.

Natrag na vanjskoj strani, preko sredine jezika nalijepljen je još jedan flaster za označavanje robne marke, ovaj na kojem je bijelo napisano "Jordan" i "Jumpman" ako je cipela okrenuta na bok. Između te dvije riječi može se vidjeti još jedan Volt Jumpman. Drugdje se iz crne unutarnje obloge stvara mali jezičak pete koji osigurava prostor za utiskivanje broja 23 u bijelo. Odmah ispod toga, u središtu crne kožne pete, nalazi se konačni nezaboravni Jumpmanov logotip, ponovno izvezen u blistavu Voltovu nit kako bi zaključio ovaj Air Jordan 11 šarenim cvjetanjem.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 11
  • Stilski kod 528895-033

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok