SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Georgetown"

528895-007

Jordan 11 Retro Low 528895-007 01
Jordan 11 Retro Low 528895-007 02
Jordan 11 Retro Low 528895-007 03
Jordan 11 Retro Low 528895-007 04

Ovaj Jordan 11 Retro Low obilježava Jordanove igre protiv Georgetown Hoyas tijekom njegove igračke karijere za Sveučilište North Carolina Tar Heels, posebno slaveći njegov kultni 1982 nastup u kojem je zabio prvenstvo-pobjednički kadar u posljednjim sekundama igre. Kao takav, spaja bogate plave i nježne sive tonove Georgetowna kako bi stvorio elegantnu tenisicu. Počinje od vanjskog potplata, čiji je blago zatamnjeni prozirni dio u kontrastu s dijelovima ponoćne mornarice ispod prednjeg dijela i pete koji uopće nisu vidljivi. Ove mahune sadrže linije za držanje riblje kosti kako bi povećale ukupnu vuču koja se pruža ispod nogu, dok ploča od karbonskih vlakana vidljiva iza potplata pomaže u podupiranju stopala. Ova posljednja značajka ukrašena je rešetkom koja se prebacuje iz tamno sive u svjetlo, a u središtu se nalazi ponoćna mornarica Jumpman.

Bijeli srednji potplat tada donosi udobnost u dizajnu preko svoje Phylon pjene tijela i zraka jastučića interijera, koji doseže od pete do pete. Zadivljujući blatobran ponoćne mornarice patentne kože djeluje kao donji sloj gornjeg dijela, njegova površina blista na svjetlu. Iznad toga, izdržljiva balistička mreža u sivoj magli omotava se preko stopala, premazujući vrh jezika na putu. Poznati sustav vezanja cipela s mrežom sastoji se od nekoliko traka tekstila sive magle koji se oblikuju petljama duž ruba jezika kako bi se čvrsto učvrstile bijele čipke na mjestu. Krpa ponoćne mornarice sjedi preko sredine jezika, riječi "Jordan" i "Jumpman" isprepletene kroz njega s obje strane bijele Jumpman siluete.

U međuvremenu, unutrašnjost cipele je podstavljena mekanim pokrovom ponoćne mornarice na podlozi, s istom bojom na stražnjoj strani jezika i ulošku. Bijela kutija s brojem 30 u plavim tonovima obilježava 30. obljetnicu Jordanove linije. Dva bijela Jumpmanova logotipa također se mogu naći na unutarnjoj strani tenisice, jedan u sredini uloška, a drugi na flasteru koji je ušiven u donju stranu jezika. Tamo gdje se unutarnja obloga izlijeva kako bi oblikovala ponoćnu mornaričku petu, broj 23 je otisnut u odnosu na poznati jordanski broj dresa. Konačno, odmah ispod toga, u sloju Mist Grey peta, je završni Jumpman u finom bijelom vezu.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 11
  • Stilski kod 528895-007

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok