SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Emerald"

528895-145

Jordan 11 Retro Low 528895-145 01
Jordan 11 Retro Low 528895-145 02
Jordan 11 Retro Low 528895-145 03
Jordan 11 Retro Low 528895-145 04

Klasična crno-bijela građa ovog Jordan 11 Retro Low istaknuta je nizom šarenih naglasaka, dajući mu prepoznatljiv izgled. Njegov temelj je prozirni gumeni potplat s naznakom blijedo plave boje zbog čega se čini da je krak od karbonskih vlakana postavljen između njega i srednjeg potplata. Tamo gdje se ta lagana plastična ploča pojavljuje iza potplata na medijalnoj strani, njezin svijetli i tamnosivi rešetkasti uzorak je jasan za vidjeti, dok se u sredini nalazi logotip Emerald Rise Jumpman, što dovodi do nadimka cipele: Emerald. Također postoje dva crna dijela gume na potplatu ispod nožnog prsta i pete koji su neprozirni i imaju linije hvatanja riblje kosti koje cik-cak preko njih pružaju maksimalnu vuču ispod stopala. Dovršavanje jedinične jedinice je bijela Phylon pjena midsole čija unutrašnjost ima džep pune dužine od inkapsuliranog zraka koji čini cipelu predivno udobnom za nošenje.

U međuvremenu, gornji dio donosi crni patentni blatobran od kože s bijelom četvrtinom i petom od tradicionalne kože. Pet dodatnih traka ovog istog materijala dosežu od šavova duž donjeg ruba četvrtine do svake strane jezika. Ovdje stvaraju petlje za bijele vezice koje se probijaju preko bijelog kožnog jezika. Kontrastna crna ploča smještena na sredini ove posljednje značajke prikazuje Jumpmanovu siluetu u ugodnoj tirkiznoj nijansi Smaragdnog ustanka, a na boku su riječi "Jordan" i "Jumpman" u bijelom tekstu.

Crna se također može vidjeti na toplini ovratnika, a mekani materijal se širi unutar cipele kako bi premazao oblogu i uložak. Na površini potonjeg ističe se još jedan Smaragdni Jumpman, a manji sjeda u središte flastera zašivenog u stražnji dio jezika. Natrag na vanjskoj strani, smaragdni uspon 23 je dodan na crnu petu karticu, koja je sama oblikovana od unutarnje obloge. Ispod toga, konačni logotip Jumpmana pažljivo je izvezen u središte pete u crnoj boji kako bi se tenisica zaokružila elegantnim dodirom.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 11
  • Stilski kod 528895-145

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok