SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Cool Grey"

528895-003

Jordan 11 Retro Low 528895-003 01
Jordan 11 Retro Low 528895-003 02
Jordan 11 Retro Low 528895-003 03
Jordan 11 Retro Low 528895-003 04

Ovaj suave Jordan 11 Retro Low je najslabija izvedba omiljenog ventilatora Cool Grey high-top, koji je objavljen još 2001. Kao takav, ima par sofisticiranih nijansi sive, od kojih se jedna može naći na vanjskom dijelu gdje pokriva čvrste dijelove riblje kosti ispod prednjeg dijela i pete. Oni rade zajedno s prozirnom gumom koja ispunjava ostatak potplata kako bi nositelju osigurala stabilnu bazu za hodanje. Kroz prozirni aspekt jedinične jedinice, koji je prožet blijedo plavom nijansom, moguće je vidjeti potpornu, ali laganu pločicu od karbonskih vlakana. Rešetkasti uzorak svijetlih i tamnosivih tonova u kombinaciji s bijelim Jumpmanom u sredini daje mu prepoznatljivu estetiku koja se čak pojavljuje na medijskom profilu dok se ploča izlazi ispod potplata. Odmah iznad nje je mekani bijeli srednji potplat izrađen od spužvaste Phylon pjene i opremljen s punim zračnim uređajem koji čini cipelu nevjerojatno udobnom za nošenje.

Sofisticiranije nijanse zatim ukrašavaju vanjski, prvo preko Gunsmoke blatobrana koji se omata oko cijele tenisice. Ova definirajuća značajka je formirana od sjajne kože, za privlačan dodir, a njegov valoviti gornji rub leži naspram luksuzne nubuck četvrtine ploče u svjetlijoj nijansi srednje sive. Blijedo sivi komadi tkanine probijaju se kroz ovaj posljednji dio, vraćajući se na sebe na rubu jezika kako bi stvorili ušice kroz koje se mogu provući bijele čipke. Te debele uzice u obliku užeta prekrivaju se preko srednje sivog jezika prekrivenog nubuckom s markiranom zakrpom ušivenom preko središta. Ovdje, Gunsmoke tekst piše riječi "Jordan" i "Jumpman" s obje strane bijelog Jumpman logotipa.

Unutra, cipela je obložena mekom sivom tkaninom, materijalom koji pokriva stražnji dio jezika, unutarnje zidove i sockliner. Na ovom posljednjem dijelu ispod dodatnog, ali manjeg, na flasteru ušivenom u stražnji dio jezika otisnut je još jedan bijeli Jumpman. Jordanov dres s brojem 23 utisnut je na vrh pete, gdje unutarnja obloga doseže iz topline kako bi se stvorio mali jezičak. Zatim, odmah ispod nje, mini bijela Jumpman silueta vješto je izvezena u središte ploče srednje sive nubuck pete, čime se zatvara ova klasična Jordanova 11 boja.

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok