SPORTSHOWROOM

  Jordan 11 Retro Low

  "Concord"

  528895-153

  Jordan 11 Retro Low 528895-153 01
  Jordan 11 Retro Low 528895-153 02
  Jordan 11 Retro Low 528895-153 03
  Jordan 11 Retro Low 528895-153 04

  Ovaj Jordan 11 Retro Low temelji se na originalnoj tenisici s visokim vrhom koja je objavljena sredinom 90-ih kao prvi AJ11. Kao takav, ima sličnu sofisticiranu shemu boja, s bijelim i crnim tonovima koji omogućuju da se upari s odijelom. Također ima poznati prozirni potplat s suptilnim linijama prianjanja koje se probijaju naprijed-natrag po površini. Na svakom kraju, u djelomično prozirnu gumu umetnute su tamnoljubičaste mahune, čija je boja izvor nadimka Concorda, budući da se radi i o nazivu ljubičaste boje. Formacije gaznog sloja riblje kosti osiguravaju dodatnu vučnu podlogu, dok ploča od ugljičnih vlakana vidljiva iza prozirne gume između njih učvršćuje potplat i daje nositelju snažan korak. Iako većina ove ploče ima uzorak saća koji čine dvije tamne nijanse sive, u sredini se nalazi svijetlo bijeli Jumpmanov logotip.

  Debeli sloj bijele Phylon pjene složen je na ovu čvrstu podlogu, a unutrašnjost je ispunjena velikim džepom zraka koji doseže cijelu duljinu cipele. To pruža sveobuhvatnu udobnost ispod nogu, dok pretjerani crni blatobran iznad njega štiti gornji dio od prskanja blata i prljavštine. Osim toga, ova velika značajka izrađena je od lakirane kože, tako da njegova površina daje spektakularan sjaj na svjetlu.

  Preko vrha stopala, bijela balistička mreža dodaje trajnost i prozračnost, s istim materijalom koji pokriva jezik. U međuvremenu, peta je obložena pločom od glatke bijele kože. Minijaturni Jumpman vezen je u sredinu neposredno ispod male crne pete koja se formira iz unutrašnje obloge cipele. Ovdje je utisnut broj 23 u bijelom - referenca na poznati broj dresa Jordana.

  Mekani crni materijal kartice pete zatim doseže unutar tenisice, širi se preko svojih unutarnjih zidova i podnožja prije nego što se vrati na donju stranu jezika. Bijeli Jumpman krasi sockliner, njegov jarko obojeni oblik savršeno se ističe protiv tamnije nijanse koja ga okružuje. Natrag na vanjskoj strani, trake bijelog tekstila pričvršćene su na svaku stranu četvrtine kako bi se stvorio sustav vezanja. Svaki ima kraj s petljom koji se može koristiti kao ušica za debele bijele čipke. Ispod njih, preko središta jezika, nalazi se crni branding patch koji sadrži Jordan i Jumpman tekst u bijeloj boji. Izvedene su na takav način da se riječi mogu čitati samo jedna uz drugu, za intrigantan izgled. Odmarajući se između njih je tamno ljubičasti Jumpman, koji zaokružuje ovu ikoničnu boju s zaključnim komadom elegantnog brendiranja.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 11
  • Verzija Concord
  • Stilski kod 528895-153

  SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

  Nastavak

  Odaberite svoju zemlju

  Europa

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  bliski istok