SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Closing Ceremony"

528895-103

Jordan 11 Retro Low 528895-103 01
Jordan 11 Retro Low 528895-103 02
Jordan 11 Retro Low 528895-103 03
Jordan 11 Retro Low 528895-103 04

Ovaj regal Jordan 11 Retro Low stvoren je kako bi odao počast postignućima američkih sportaša na Olimpijskim igrama 2016., posebno osvojenoj zlatnoj medalji košarkaške reprezentacije. Kao takav, prolazi uz moniker ceremoniju zatvaranja i ima različite privlačne zlatne odraze. Njegov potplat započinje poznatom prozirnom gumom s blijedom plavom nijansom. Čvrsti crni dijelovi nalaze se ispod prednjeg dijela i pete, a svaki od njih pruža izvrsnu vuču kroz korištenje crta za držanje riblje kosti. Položen iza ovih značajki je ploča od karbonskih vlakana u grafitnoj boji koja pomaže podržati stopalo. Suptilni popovi svijetlo sive boje ocrtavaju nježan uzorak saća po površini, koji je u sredini naglašen velikim bijelim Jumpmanovim logotipom. Iznad ovog čvrstog komada tehnologije izvedbe je bijeli Phylon pjenasti midsole s unutrašnjim zračnim jastučićem koji dodatno jača razinu udobnosti koja se nudi nositelju.

Zatim, gornji donosi upečatljiv pogled na tenisicu sa svojim metalik zlatnim patentom kožnim blatobranom. Njegova sjajna vanjština ima privlačan shimmer koji se proteže oko cijelog opsega cipele, prije nego što se četvrtina ploče prebaci na vrhunsku i elegantnu bijelu kožicu. Ovaj lagano daptirani materijal također se koristio na peti i vrhu jezika, za kohezivno graciozan učinak preko vrha stopala. Crna traka za brendiranje se petlja oko središta jezika, bijeli Jordan i Jumpman tekst tkani kroz njega s obje strane metalik Gold Jumpman logotipa. Još jedan mnogo veći od ovih dinamičnih simbola marke Jordan hrabro se ističe na crnom ulošku, još jednom u metalik zlatu. Savršeno je u kontrastu s crnom unutarnjom oblogom i stražnjim dijelom jezika, koji ima mali Jumpman na kvadratnom dijelu koji je ušiven u njega.

Vraćajući se u vanjski prostor, na stražnjoj strani cipele nalaze se bogatiji detalji. Prvo, tradicionalni jordanski dres s brojem 23 otisnut je u blistavim metalik zlatnim tonovima na crnu petu koja se formira iz unutarnje obloge. Zatim, odmah ispod toga u središtu ploče pete je mini metalik Gold Jumpman čiji fini vez upotpunjuje tenisicu luksuznim cvjetanjem.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 11
  • Stilski kod 528895-103

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok