SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Cherry"

528895-102

Jordan 11 Retro Low 528895-102 01
Jordan 11 Retro Low 528895-102 02
Jordan 11 Retro Low 528895-102 03
Jordan 11 Retro Low 528895-102 04

Elegancija i živost kombiniraju se na ovom Jordan 11 Retro Low, što ga čini iznimno privlačnom tenisicom. Poznat kao Cherry zahvaljujući svojoj zapanjujućoj boji Varsity Red, njegova temeljna značajka je proziran potplat s valovitim rubom i zakrivljenim linijama prianjanja. Kada se dodaju uzorcima gaznog sloja riblje kosti utisnutima u mahune sorte Varsity Red u prednjem i petom, oni pružaju nositelju izvrsnu vuču i čvrsto podnožje. Iza toga se može vidjeti potporna, lagana ploča od karbonskih vlakana, čije je središte označeno svijetlim bijelim Jumpmanom. Ostatak ove izdržljive strukture dolazi u tamnosivoj boji s svjetlijim dijelovima koji stvaraju suptilan dizajn saća preko njega. Uz to isporučujući čvrstu bazu, bijeli srednji potplat brine o udobnosti nositelja, čineći to putem mješavine spužvaste Phylon pjene i odskočnog zračnog jastuka koji teče punom duljinom cipele.

Odmarajući se na ovom jediničnom dijelu nalazi se gornji od dva sloja - jedan je sjajni štitnik od kože zasjenjen blistavijim tonovima Varsity Red, a drugi elegantna bijela balistička mreža. Posljednji materijal proteže se i preko jezika, dok je peta ploča izrađena od glatke bijele kože. Mini Varsity Red Jumpman logo je vezen u sredini pete, za uvjerljivo šarene vrhunac. Odmah iznad toga, broj 23 je otisnut crnom bojom na karticu bijele pete, koja je i sama povezana s mekom bijelom tkaninom koja oblaže unutrašnjost cipele. Zapravo, s izuzetkom Varsity Red Jumpmana na peti i crnog flastera na stražnjoj strani jezika, koji također sadrži manji od ovih logotipa, cijela unutrašnjost je bijela.

Natrag na vanjskoj strani, sustav vezica za tkanje koji se sastoji od niza bijelih traka koje se protežu preko gornjeg dijela i tvore omotane ušice duž ruba jezika drži cilindrične bijele vezice na mjestu. Zatim je ušiven bijeli flaster preko središta jezika, blago bjelkasti Jordan i Jumpman tekst tkan kroz njega. Sjedište između ovih riječi je posljednja silueta Varsity Red Jumpman, čime se ova atraktivna tenisica upotpunjuje blistavim cvjetanjem.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 11
  • Verzija Cherry
  • Stilski kod 528895-102

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok