SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Bred"

528895-012

Jordan 11 Retro Low 528895-012 01
Jordan 11 Retro Low 528895-012 02
Jordan 11 Retro Low 528895-012 03
Jordan 11 Retro Low 528895-012 04

Moderna kombinacija crne i crvene boje na ovom Jordan 11 Retro Low usklađuje ga s drugim dizajnima Jordana koji nose ikonični Bred nadimak. Potonja se boja vidljivo ističe na potplatu u svijetlom tonu poznatom kao True Red. Gumena površina obložena je valovitim stiskom, dok prozirna završna obrada pokazuje potpornu pločicu od ugljičnih vlakana umetnutu u sredinu jedinične jedinice. Tamni i svijetlosivi kvadrati tvore rešetkasti uzorak iznad ove čvrste komponente, a crni Jumpman je silueta u svom središtu. Uz to, zakrivljene crne mahune ispod prednjeg dijela i pete ispunjene su tragom od riblje kosti koja donosi još više vuče nositelju.

Nasuprot tome, Phylon pjena midsole je svijetlo bijela, unutrašnjost ispunjena ugodno mekanim zračnim jastucima od pete do pete. Još jedna odvažna varijacija u tonu pojavljuje se još jednom na gornjem dijelu dok se u njemu nalazi pretjerani blatobran od sjajne crne lakirane kože. Ovaj sjajni materijal proteže se sve oko cipele, a iznad njega sloj izdržljive crne mreže pokriva vrh stopala, čak se pojavljuje na vrhu jezika. Debele crne čipke križaju se preko ove značajke, provlačeći se kroz sustav vezica koji ukrašava bokove s trakama crne tkanine. Tekst bijelog Jordana i Jumpmana isprepleten je crnom mrljom u sredini jezika, a True Red Jumpman sjedi između dvije riječi i donosi crticu boje na gornji dio.

Šareniji aspekti mogu se vidjeti duž nisko rezanog ovratnika, gdje True Red unutarnja obloga dodiruje toplinu. Ovaj mekani, spužvasti materijal proteže se duž unutarnjih zidova i čak se izlijeva na petu kako bi stvorio malu karticu koja je korištena za prikaz poznatog broja dresa Jordana od 23 u bijeloj boji. U međuvremenu, uložak prelazi u crnu boju i na njemu je otisnut logo True Red Jumpman. Manji od ovih skočnih amblema može se naći na crnoj zakrpi ušivenoj u stražnji dio jezika, a posljednji trezori preko središta crne kožne pete prekrivaju kako bi dovršili ovu klasičnu tenisicu.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 11
  • Verzija Bred
  • Stilski kod 528895-012

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok