SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Blue Moon"

580521-408

Jordan 11 Retro Low 580521-408 01
Jordan 11 Retro Low 580521-408 02
Jordan 11 Retro Low 580521-408 03
Jordan 11 Retro Low 580521-408 04

Ovaj Jordan 11 Retro Low ima visoku klasu izgleda zahvaljujući izuzetnom gornjem antilopu i finim detaljima. Izgrađena na prozirnom potplatu s blijedo plavom bojom koja prolazi kroz nju, cipela pruža čvrst hvat ispod nogu preko udubljenja riblje kosti u tamnim mornaričkim mahunama postavljenim ispod prednjeg dijela i pete, kao i uzorke gaznog sloja na ostatku potplata. Vidljivo kroz ovo djelomično prozirno područje je ploča od ugljičnih vlakana koja pomaže u podupiranju stopala i predstavlja privlačnu estetiku putem ukrasa rešetke i tealnog Jumpmana koji se nalazi u njegovom središtu.

S vučom koja se brine, bijeli Phylon pjena midsole bavi se udobnošću kroz svoj spužvasti podstavljeni interijer. Iznad njega, gornji se prebacuje na kontrastne nijanse mornarice, prvo s binarnim plavim na teksturiranom kožnom blatobranu, a zatim s svjetlijom nijansom Plavog Mjeseca na četvrtini ploče i peta. Dok koža ima ugodan sjaj, antilop pruža privlačan mat efekt. Sa svake strane četvrtine, tekstilne trake Blue Moon dosežu od donjeg ruba do strana jezika, tvoreći petlje tamo kako bi držale čipke, koje dolaze u istom tonu. One se mogu vezati preko plavog mjesečevog antilopa jezika, čije središte krasi tamna mornarička oznaka. Ovdje su riječi "Jordan" i "Jumpman" ušivene u stiliziranom bijelom fontu s pravim Jumpmanom koji sjedi između njih.

Još jedan od tih logotipa nalazi se na naljepku na stražnjoj strani jezika, a veći je otisnut na uložak. Inače, unutarnja strana je u potpunosti obložena plišanom Blue Moon tkaninom, za mekani osjećaj oko stopala. Natrag na vanjskoj strani, mali peta kartica je formirana od strane viška materijala iz unutarnje obloge, njegova površina prikazuje broj 23 u poznatom nijansu modrog od drugdje na cipeli. Konačno, mali Jumpman je izvezen u središte antilopa ispod njega, čime je upotpunio ovu tenisicu s posljednjom naznakom prave plave boje.

  • Spol Djeca
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 11
  • Stilski kod 580521-408

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok