SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro Low

"Barons"

528895-010

Jordan 11 Retro Low 528895-010 01
Jordan 11 Retro Low 528895-010 02
Jordan 11 Retro Low 528895-010 03
Jordan 11 Retro Low 528895-010 04

Suave izgled ovog Jordan 11 Retro Low hvata suštinu kultne tenisice. Njena shema boja preuzeta je iz Birmingham Baronsa - igrač bejzbola u Maloj ligi Michael Jordan koji je igrao za vrijeme svoje kratke stanke od košarke ranih 90-ih koja je prethodila izdavanju prvog AJ11. Zahvaljujući tome, cipela je dobila nadimak Barons, dok je vanjski dio elegantna kombinacija crne i bijele. Ovo klasično uparivanje može se vidjeti na potplatu, čiji je prozirni dio prožet bijelom nijansom i čiji su neprozirni držači riblje kosti crni. Spoj ova dva različita dijela daje tenisici izvrsnu vuču, dok crna i siva ploča od karbonskih vlakana vidljiva kroz prozirnu gumu potplata dodaje čvrstoću i izdržljivost pod nogama, crni Jumpman u svom središtu dovršava estetiku.

Slojevito na vrhu ove čvrste baze je bijeli srednji potplat izrađen od mekane Phylon pjene i ispunjen odskočnom zračnom jastukom. S tim donoseći model izvrsne razine udobnosti, gornji dodaje elegantan stil, prvo kroz zaštitni znak AJ11 patenta kožni blatobran. Njegova sjajna površina ovdje je ukrašena oblačnom mješavinom crnih i srebrno sivih tonova koji kao da svjetlucaju na svjetlu. U međuvremenu, četvrtinska ploča dolazi u plišanoj crnoj nubuck, s tekstilnim trakama u istom tonu koji tvori mrežastu strukturu vezanja preko nje. Svaka od ovih deset traka tkanine završava u omčici s petljama, s po pet strana crnog nubuck jezika osiguravajući vezice u stilu užeta na mjestu. Također su crne boje, kao i unutrašnjost cipele, koja pruža savršen tonski kontrast sa svijetlo bijelim Jumpman logom otisnutim na ulošku.

Natrag na vanjskoj strani, mogu se pronaći dodatni bijeli naglasci. Jedna je na peti, čija crna kožna površina predstavlja vezenog Jumpmana u svom središtu. Odmah iznad toga je drugi bijeli vrhunac - Jordanov dres broj 23 pritisnut u petu karticu. Komad crnog materijala koji se proteže po sredini jezika sadrži posljednji kontrastivni element jer je na njemu napisan bijeli Jordan i Jumpman tekst s obje strane minijaturnog Jumpmanovog logotipa u kulminaciji ove profinjene tenisice.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 11
  • Stilski kod 528895-010

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok