SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro ‘Heiress’

"Velvet"

852625-650

Jordan 11 Retro ‘Heiress’ 852625-650 01
Jordan 11 Retro ‘Heiress’ 852625-650 02
Jordan 11 Retro ‘Heiress’ 852625-650 03
Jordan 11 Retro ‘Heiress’ 852625-650 04

Bogati tonovi na ovom Jordan 11 Retro Heiress kombiniraju se s luksuznim materijalima kako bi stvorili tenisicu koja je i elegantna i profinjena. Night Maroon je glavna boja koja se može naći na ovom dizajnu, počevši s djelomično prozirnim potplatom, koji nosi samo nagovještaj ovog tona. Iza nje se može vidjeti tamnija ploča od karbonskih vlakana, s površinom laganog uzorka koja izlazi ispod potplata na medijalnoj strani. Jumpmanova silueta suptilno je urezana u središte koljenice, a neprozirne mahune u peti i nožnom prstu pružaju visoke razine vuče preko linija hvatanja riblje kosti. U međuvremenu, srednji potplat ima osvježavajuću bijelu boju koja se lijepo suprotstavlja dubokim nijansama kestena koje se nalaze iznad i ispod njega. Iako je njegov vanjski dio izrađen od mekane, spužvaste Phylon pjene, iznutra skriva dugačak zračni jastuk, pružajući nositelju maksimalnu udobnost.

Na gornjoj strani, zaštitni blatobran od lakirane kože zamijenjen je onim napravljenim od raskošnog baršuna u još tamnijoj kestenjastoj nijansi, što tenisici daje nadimak: Baršun. Ovaj glamurozni izgled nastavlja se na ostatku gornjeg dijela, koji je izrađen od nubucka Night Maroon. Isti fini materijal pokriva petu i jezik, dok trake Night Maroon tkanine prelaze udaljenost između ruba jezika i šavova na dnu gornjeg dijela. Na kraju jezika, formiraju omotane očice kako bi se prilagodile čipkama Night Maroon, koje se vežu preko jezika slične boje.

Unutar, podstavljene obloge i uložak su oboje Night Maroon, a potonja značajka sadrži jedinstveni učinak marke koji stvarno razlikuje ovu tenisicu. Ispod metalik Gold Jumpmana otisnute na njegovoj površini nalazi se riječ "Jordan" u stilskom, kaligrafskom fontu, a ispod nje se pojavljuje tekst "Fina obuća od 1985". Ovoj zamršenoj slovnoj oznaci pridružilo se još nekoliko komada Metallic Gold brandinga u nastavku kraljevske estetike cipele. Prvo, tu su riječi "Jumpman" i "Jordan" na bendu Night Maroon materijala proteže preko središta jezika, s drugim Jumpman logo sjedi između njih. Zatim je na kartici pete otisnut Jordanov broj dresa 23. Na kraju, iz bočne strane pete izlazi lijevani metalik Gold Jumpman, zaokružujući tako ovaj veličanstveni Air Jordan 11 s konačnim elegantnim dodirom.

  • Spol Djeca
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 11
  • Stilski kod 852625-650

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok