SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro

"Gamma Blue"

378037-006

Jordan 11 Retro 378037-006 01
Jordan 11 Retro 378037-006 02
Jordan 11 Retro 378037-006 03
Jordan 11 Retro 378037-006 04

Ovaj mračni, prikriveni Jordan 11 Retro dolazi u elegantnom dizajnu ukrašenom nizom uvjerljivih detalja. Njegov potplat ima prozirnu indigo plavu završnu obradu, otkrivajući čvrstu pločicu od karbonskih vlakana iza nje, koja igra stabilizirajuću ulogu ispod stopala, i bijeli obris Jumpmana u sredini. Tenisičina naslovna Gamma Blue ton ističe potplat, koji se pojavljuje na neobičnim mahunama u peti i prednjem dijelu stopala, čije udubljenja ribljih kostiju povećavaju valovite linije drške pronađene preko ostatka značajke. Dijelovi ovog potplata omotavaju se oko crnog Phylon pjenastog srednjeg potplata, najvidljivije na nožnom prstu, a kada se gleda s medijalne strane, vidljiv je mali dio uzorka saća na koljenici od karbonskih vlakana. Jedinica za zrak pune duljine postavljena je unutar jedine jedinice za maksimalnu udobnost.

Na gornjoj strani, podebljani blatobran od kože okružuje cijelu cipelu, a njegova sjajna crna površina stvara snažnu glatkoću od pete do pete. Njegov valoviti gornji rub je obložen nježnim šavovima, a iznad toga je crna balistička mreža koja opskrbljuje i ventilaciju i fleksibilnost preko vrha stopala. Trake crne tkanine dopiru prema gore od šavova na dnu mreže do strana jezika, gdje formiraju petlje za crne vezice koje se provlače. Jezik je obložen istim crnim materijalom kao i četvrtina ploče koja ga okružuje, a crna traka kroz sredinu sadrži Jordan i Jumpman tekst u hladnom Varsity kukuruzu, dok Gamma Blue Jumpman logotip dodaje intrigantne tonske varijacije između dvije riječi.

Više privlačnih efekata marke pojavljuju se drugdje na tenisici. Prvo, tu je Varsity kukuruzni Jumpman na crnom ulošku i manji Gamma Blue na donjoj strani jezika. Iznad lakirane kože koja se proteže oko stražnjeg dijela cipele nalazi se crni kožni prekrivač s velikim Gamma Blue Jumpmanom izvezenim u bočnu stranu cipele. Pored toga, na mekšoj najlonskoj kartici koja se spušta s unutarnje strane ovratnika je Jordanov dres s brojem 23. Prešan je u crni materijal u Varsity Maize, za pozornost grabbing kontrast koji dovršava ovaj Jordan 11 u stilu.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 11
  • Stilski kod 378037-006

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok