SPORTSHOWROOM

  Jordan 11 Retro

  "Cap and Gown"

  378037-005

  Jordan 11 Retro 378037-005 01
  Jordan 11 Retro 378037-005 02
  Jordan 11 Retro 378037-005 03
  Jordan 11 Retro 378037-005 04

  Ukusni crni vanjski ovog Jordan 11 Retro daje mu profinjen izgled koji ga je vidio pod nadimkom Cap and Gown. To ga čini idealnim za formalne prigode, baš kao što je Michael Jordan želio za prvi AJ11, posebno promocije, koje je ova tenisica bila inspirirana. Uz to, zadržava klasične značajke izvornika, prvo u obliku prozirnog gumenog potplata. Ova djelomično prozirna komponenta ima natruhu plave boje koja prolazi kroz nju, otkrivajući krak karbonskih vlakana i obris Jumpmanovog logotipa ispod. Valovite linije za držanje označavaju njegovu površinu, dok su dva neprozirna crna područja uvučena s gazom od riblje kosti kako bi se dodatno privukla tenisica.

  Između ovog i gornjeg dijela nalazi se crni Phylon pjenasti midsole koji sadrži Zračni jastuk pune dužine kako bi se dodala udobnost na listu atributa cipele. Vrlo elegantan gornji dio donosi elegantan, sjajni patentni kožni blatobran s glatkom nubuck pločom preko vrha stopala, od kojih oba nastavljaju crnu temu koja se nalazi na ostatku dizajna. Ploča pete također je izrađena od luksuznog nubucka, dok se njezini efekti marke suptilno uklapaju u njezinu površinu, kao i reljefni Jumpman na bočnoj peti i broj 23 vezeni u ploču pete također su crni.

  Nevidljivi izgled nastavlja se u cipeli jer crna boja ponovno prekriva gotovo sve. Samo se Jumpman silueta na ulošku razlikuje od ove palete boja, dolazi u svijetlosivom tonu. Jumpman i Jordan slova na traci materijala kroz središte nubuck jezika također pokazuju ovu svjetliju nijansu, iako je njegov Jumpman logo jedva vidljiv između dvije riječi u crnoj boji. Posljednji elegantni dodir na ovom Air Jordan 11 su njegove čipke od crnog užeta - klimanje na kabele koji se nalaze na tradicionalnoj maturskoj odjeći.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 11
  • Stilski kod 378037-005

  SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

  Nastavak

  Odaberite svoju zemlju

  Europa

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  bliski istok