SPORTSHOWROOM

Jordan 11 Retro

"72-10"

378037-002

Jordan 11 Retro 378037-002 01
Jordan 11 Retro 378037-002 02
Jordan 11 Retro 378037-002 03
Jordan 11 Retro 378037-002 04

Ovaj elegantni Jordan 11 Retro je napravljen kako bi proslavio rekordnu NBA sezonu koju su postigli Michael Jordan i njegovi Chicago Bullsi u '95-'96. Nadimak kluba je 72-10, što su pobjede i gubitci u regularnom dijelu sezone. Slijedi ostale klasične AJ11 šarenice u uporabi uglavnom crnih i bijelih tonova, dok mu ostali šareni dodaci daju prepoznatljiv izgled.

To počinje podno s potplatom, koji kombinira maglovitu bijelu kroz svoje prozirno tijelo i neprozirne dijelove crne gume u peti i prednjem dijelu stopala. One su označene linijama za držanje riblje kosti kako bi se osigurala visoka razina vuče, dok crna i crvena ploča od karbonskih vlakana koja je postavljena za dodatnu potporu između potplata i srednjeg potplata upućuje na poznate boje Bullsa. U sredini ove značajke nalazi se crna Jumpmanova silueta, koja je vidljiva iza djelomično prozirnog potplata. Iznad toga leži bijeli midsole čija mješavina Phylon pjene jastučića i inkapsuliranog zraka nudi nositelju maksimalnu udobnost od pete do pete.

U međuvremenu, gornji dio prebacuje se na crni dizajn s privlačnim crvenim isticanjima. Nosi tradicionalni štitnik od patentne kože koji obavija donju polovicu gornjeg dijela, a njegova sjajna površina sadrži nježan uzorak koji suptilno odgovara prevrtljivoj crnoj koži četvrtinske ploče. Isti otmjeni materijal može se naći na jeziku, a konopi vezice konopa provući kroz ušice od tkanine koje se spuštaju s obje strane. Oni se razvijaju u trake crnog tekstila koje se rastežu od jezika u mrežastom uzorku.

Na stražnjem dijelu cipele nalazi se crni antilop s sjajnim Gym Red Jumpmanom koji krasi njegovu bočnu stranu. Broj 23 je vezen u karticu pete pored ovoga, u čast znamenki koje Jordan obično prikazuje na svom dresu. Još jedan crveni Jumpman se pojavljuje na crnom podnožju, koji je okružen crnim unutarnjim zidovima izrađenim od nježno podstavljenog materijala za plišani osjećaj oko stopala i gležnja. Natrag na vanjskoj strani, konačni logotip Gym Red Jumpman nalazi se na sredini jezika, gdje suptilno prate tamno obojeni Jordan i Jumpman tekst kako bi dovršili ovu dapper tenisicu.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 11
  • Stilski kod 378037-002

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok