SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Retro High OG

"Taxi"

555088-711

Jordan 1 Retro High OG 555088-711 01
Jordan 1 Retro High OG 555088-711 02
Jordan 1 Retro High OG 555088-711 03
Jordan 1 Retro High OG 555088-711 04

Vintage blokiranje boja definira ovaj Jordan 1 Retro High OG, koji se pojavljuje u trio tonova koji se savršeno razlikuju jedni od drugih. Najsjajnija je sunčano žuta, poznata kao Taxi, koja se pojavljuje prva na potplatu. Obloge ove strukture su raznovrsna zbirka oblika prianjanja. Na vrhu nožnog prsta nalaze se čvorovi u obliku zvijezde, kružni prstenovi koji se prostiru preko prednjeg dijela stopala, velika uvlaka u sredini i četverostrana pluća postavljena u petlji oko pete. Sve to pruža nositelju izvrsnu vuču, dok bjelkasti srednji potplat iznad njega donosi ugodnu podlogu cipeli putem svoje mješavine pjene i zračnog jastuka.

Smješten na vrhu ovog čvrstog temelja je gornji oblik od vrhunske kože. Jedro čini jedan izgled kroz sredinu stopala, koji se sužava kako se približava peta prije nego što se proteže oko nje do točke na stražnjoj strani gdje se nalazi mali kvadrat Taxi boje kože. Ispod toga se može vidjeti druga traka crne kože - stražnji kraj naleta koji se spušta prema dolje preko sredine stopala - a ispod toga je brojač peta, još jednom u snažnom Taxi žutom. Iznad ova tri kožna komada nalazi se još jedan Taxi sloj. Ovo se omata oko stražnjeg dijela visoko izrezanog gležnja, koji je i sam crn, a set Air Jordan Wings je otisnut na bočnoj strani u crnoj boji, stvarajući još jednu ekspresivnu varijaciju u boji. Dvije očice su utisnute u obje strane sloja, a crne vezice su se kroz njih zavijale. One se vežu preko crnog jezika s bijelom mrljom ušivenom u njezin vrh. Taxi Nike Air branding ističe se na svojoj površini.

U međuvremenu, okular je izrađen od hrskave crne kože, kao i prednji slojevi i blatobran. Ovi izdržljivi paneli okružuju kutiju za nožni prst Taxi čija je površina označena linijama perforacija koje prozračuju stopalo. Na suprotnom kraju tenisice, crni ovratnik doseže prema dolje kako bi obuhvatio stopalo u mekom zaštitnom oblogu. Konačno, uložak pokazuje jedan konačni prasak boje jer je njegova vanjština obložena blistavijim žutim nijansama i skup crnog Nike Air teksta smjelo sjedi na njemu.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil High
  • Stilski kod 555088-711

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok