SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Retro High OG

"Shadow 2.0"

555088-035

Jordan 1 Retro High OG 555088-035 01
Jordan 1 Retro High OG 555088-035 02
Jordan 1 Retro High OG 555088-035 03
Jordan 1 Retro High OG 555088-035 04

Ovaj Jordan 1 Retro High OG temelji se na originalu iz 1985. godine, donoseći mu baštinski šarm, kao i nadimak Shadow 2.0. Ispod stopala, ima crni potplat s poznatim grippy uzorcima pronađenim na drugim AJ1, uključujući krugove u prednjem dijelu stopala i linearne formacije preko pete kako bi se olakšale različite vrste pokreta. Kombinacija zračnog i pjenastog jastuka postavljena je u bijeli srednji potplat pričvršćen na njega, stvarajući tako cipelu koja je i čvrsta i udobna za hodanje.

Na gornjoj strani, korištena je klasična crno-siva paleta boja ranije Sjene, prvi ton djeluje kao osnovni sloj, a drugi pokriva slojeve. Kao takav, kutija za nožne prste je crna, njegova površina ispunjena ventilacijskim rupama koje dodaju učinak hlađenja kroz prednje stopalo. Okružuje ga svjetlopusni sivi blatobran, a par slojeva u istom tonu proteže se od sredine potplata odmah iza njega. Svaki od njih ima tri očice koje drže donji kraj crnih vezica. Ostatak njihove dužine teče kroz ušice Light Smoke Grey očnog kapka kako bi se stopalo učvrstilo ispod jezika crnog platna.

Drugdje, glatke kožne ploče zatvaraju petu - na vrhu s presjekom koji se omata oko gornjeg gležnja i u obliku brojača peta na dnu. Dok je ovaj drugi elegantno običan, ovaj prvi ima set Air Jordan Wings otisnutih na njegovoj bočnoj strani u crnoj boji. U međuvremenu, Light Smoke Grey Nike Air brendiranje ističe crnu jezičnu zakrpu i uložak. Više tamnih nijansi premazuju unutarnju oblogu, vanjski dio ovratnika i ploče srednjeg stopala, koje se sužavaju dok se zakrivljuju prema gore prema peti. Ležeći preko svakog bočnog zida je Light Smoke Grey swoosh, nezaboravni logotipi dodaju konačni dodir ovom otmjenom Air Jordanu 1.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil High
  • Verzija Shadow
  • Stilski kod 555088-035

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok