SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Retro High OG

"Neutral Grey & Hyper Crimson"

555088-018

Jordan 1 Retro High OG 555088-018 01
Jordan 1 Retro High OG 555088-018 02
Jordan 1 Retro High OG 555088-018 03
Jordan 1 Retro High OG 555088-018 04

Ovaj Jordan 1 Retro High OG viđen je na nogama glumca Toma Hollanda u traileru za popularni Spider-Man film No Way Home, što ga je privuklo pozornost široke publike. Uređena u neutralnim sivim i hiper grimiznim tonovima, kao i prekrivena skupom vrhunskih materijala, to je elegantna, elegantna tenisica. Neutralno siva oblaže cijeli potplat, krećući se kroz pluća koja se vrte oko pete, udubljenje pod markom Nike ispod luka stopala, koncentrične krugove ispod prednjeg dijela stopala i ukrase u obliku zvijezde koji prekrivaju nožni prst. Ovi različiti dizajni profila donose sveobuhvatnu vuču od pete do pete, dok bijeli srednji potplat pruža dobrodošlicu udobnosti svojom fuzijom pjene i zračnog jastuka.

U međuvremenu, gornji dio ima crnu kožnatu konstrukciju, tamnu teksturu koja je vidljiva na kutiji za nožne prste, koja je ispunjena prozračnim perforacijama, a dolje svaki bok na srednjim nožnim pločama. Oni se sužavaju u tanje trake od crne kože dok se omataju oko pete, na kraju spajajući ispod malog Neutralno sivog jezičca u središtu pete. Ovaj mali komad antilopa samo je jedan od mnogih takvih panela koji prekrivaju ostatak vanjskog dijela u istoj zadovoljavajućoj sjeni Neutralno sive. Ostali uključuju brojač peta i ovratnik na stražnjoj strani cipele, okular iznad vrha stopala i tri ploče koje čine prednji dio. Jedan od ova posljednja tri je blatobran, a druga dva dijela sjede odmah iza njega dok dopiru do sredine potplata i leže preko dna oka. Dijele najniže očice s ovom pločom, dok su najgornji prekriveni ovratnikom, a svi se kombiniraju kako bi se uhvatili crnih vezica koje se vežu preko crne mrežaste jezičnice.

Iznenadna mrlja boje pojavljuje se oko ovratnika, koji je izrađen od plišanog antilopa u narančastocrvenoj nijansi Hyper Crimson. To se proširuje i na unutarnju oblogu i na uložak - tamo je otisnut skup bijelih Nike Air brandinga koji donosi dodatni kontrast unutrašnjosti. Donja strana jezika je bijela, a crna mrlja se preklapa preko vrha do današnjeg starog Nike Aira teksta i crvene boje na prednjoj strani. Na bokovima se pojavljuju prepoznatljiviji efekti brendiranja, prvo u obliku bijelih Air Jordan Wings utisnutih na bočnu ogrlicu, a zatim kroz antilope koje se protežu duž ploča srednjeg stopala u smirujućoj sjeni Neutral Grey. Na kraju, bočna ploča sredine stopala sadrži riječi "SP 19 Air Jordan 1 High OG" u bijeloj boji, što predstavlja godinu oslobađanja cipele i činjenicu da je dio posebnog projekta, a time ga upotpunjuje jedinstvenim naglaskom.

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok