SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"White Shadow"

554724-073

Jordan 1 Mid 554724-073 01
Jordan 1 Mid 554724-073 02
Jordan 1 Mid 554724-073 03
Jordan 1 Mid 554724-073 04

Ovaj par tenisica u sivim tonovima Jordan 1 Mid dolazi u dizajnu prepunom polirane elegancije koja nosi nadimak Bijela sjena. Počinje s crno-bijelim potplatom, koji nosi prvi ton na svojoj hvatljivoj podlozi, a drugi kroz zračno podstavljeni potplat. Iako je ova posljednja značajka ispunjena pjenom kako bi se ojačala podrška koju pruža inkapsulirani zrak u peti, potplat ima uzorke prianjanja u različitim oblicima koji nude visokokvalitetnu vuču pod nogama.

Na vrhu ovog čvrstog potplata počiva glatki kožni gornji oblik slojevitih ploča u tri kontrastne nijanse. Prva je bijela, koja se može vidjeti na brojaču pete, oku, ovratniku i kutiji za nožne prste. Iako su prva dva dijela neukrašena bilo kakvim dodatnim ukrasima, ovratnik ima dinamičan set Air Jordan Wings otisnut na bočnoj strani u crnoj boji, a nožni prst uključuje ventilacijske linije ventilacijskih rupa koje dodaju i estetiku tenisice i već visoku razinu udobnosti.

Sljedeća boja koja se ovdje može naći je crna, njezini uglađeni tonovi kreću se kroz sredinu stopala, prednji slojevi, vezice i tkani jezik. Sam jezik je bijel, a flaster ušiven u njegov vrh nosi bijeli Jumpmanov logo iznad riječi "Air". Ova interakcija crno-bijelih elemenata stvara niz podebljanih tonskih varijacija diljem dizajna, koji je dodatno poboljšan svojom trećom bojom - Srednje sivom. I srednji ovratnik i bočni oblozi popunjavaju se u neutralnim nijansama, donoseći dapper pogled na bokove. Konačno, unutrašnjost cipele je crna od vrha do pete, a prepoznatljivi bijeli Jumpman na ulošku završava ovu nezaboravnu tenisicu.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil Mid
  • Verzija Shadow
  • Stilski kod 554724-073

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok