SPORTSHOWROOM

  Jordan 1 Mid

  "Triple White"

  554724-130

  Jordan 1 Mid 554724-130 01
  Jordan 1 Mid 554724-130 02
  Jordan 1 Mid 554724-130 03
  Jordan 1 Mid 554724-130 04

  Jednobojni dizajn ovog Jordan 1 Mid daje mu bezvremensku eleganciju. Poznata kao Trostruko bijela, izgrađena je na bijelom gumenom potplatu koji se sastoji od potplata punog grippy struktura, kao što su kružni krugovi i blocky plugovi, i srednjeg potplata koji sadrži mješavinu pjene i zračnog jastuka. Dok prvonavedeni pruža visoku razinu vuče ispod nogu, potonji donosi udobnost, čineći to tenisicom koja je istovremeno i praktična i vrlo nosiva.

  Na gornjoj strani mogu se vidjeti graciozniji bijeli tonovi, prvo na glatkim kožnim dijelovima kutije za nožne prste, srednjoj nozi i vrhu pete, a zatim ponovno kroz teksturiranu kožu slojeva. Neki od tih panela leže preko prednjeg dijela u obliku zaštitnog blatobrana i par slojeva koji sežu od srednjeg potplata do kopna na vrhu očne jabučice. Ostali se pojavljuju na stražnjoj strani stopala, gdje brojač peta sjedi ispod ovratnika čija je bočna strana suptilno utisnuta s parom Air Jordan Wings.

  Složeniji efekti brendiranja mogu se naći na kvadratnom flasteru na vrhu jezika, a obje značajke ispunjene su u istoj zapanjujućoj bijeloj boji kao i ostatak cipele. Ovdje je Jumpman vješto ušiven u flaster, a drugi se jasnije ističe na bjelkastoj površini socklinera. Podstavljeni srednji gornji ovratnik i unutarnja obloga također su čiste bijele boje, kao i prevrnute kožne obloge koje krase bokove ove veličanstvene tenisice.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Style Mid
  • Boja Bijelo
  • Sport Stil života
  • Stilski kod 554724-130

  SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

  Nastavak

  Odaberite svoju zemlju

  Europa

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  bliski istok