SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"Taxi"

554724-701

Jordan 1 Mid 554724-701 01
Jordan 1 Mid 554724-701 02
Jordan 1 Mid 554724-701 03
Jordan 1 Mid 554724-701 04

Ovaj uvjerljivi Jordan 1 Mid definiran je podebljanom upotrebom boje. Tri tonova čine cijeli dizajn, a dva se pojavljuju na izdržljivom gumenom potplatu koji podupire cipelu. Vanjski potplat, čiji kružni i ravni uzorci prianjanja donose nositelju visokokvalitetnu vuču, žut je od pete do pete. Ova živopisna, gotovo zlatna nijansa poznata je kao Taxi, koji odgovara nadimku tenisice. Kako potplat postaje srednji potplat, ova boja postaje bijela i nastavlja se preko ostatka površine sve dok ne dosegne gornji dio. Iza svoje teksturirane vanjštine, srednji potplat sadrži pjenasti jastučić uz džep Nike Aira u peti za udobnost pliša ispod stopala.

Na gornjoj strani, dodavanje crne boje uz Taxi i bijele stvara niz snažnih kontrasta. Posljednji od tih tonova pojavljuje se samo jednom - kroz ploče srednjeg stopala koje se sužavaju u tanke trake kože dok dopiru prema stražnjoj strani cipele. U međuvremenu, glatka Taxi koža formira prednje slojeve stopala, okuse, brojač peta i ovratnik. Svi ovi komadi drže se na mjestu dvostrukim trakama šivanja, osim vanjskog ruba okulara, koji je ušiven s jednom linijom navoja. To se nastavlja preko slojeva na stražnjoj strani prednjeg dijela i vrhu ovratnika omotač na svakoj strani. Na sredini stopala ispod, dodatna linija bijelog šavova kreće se unatrag od okulara do gornjeg ruba snijega prije rezanja preko njega kako bi se pomicao dijagonalno prema sredini potplata.

Kao i ovi žuti i bijeli segmenti, gornji ima nekoliko crnih dijelova, prvo u kutiji za nožne prste, čije ventilacijske rupe pružaju prozračnost oko prednjeg dijela stopala. Ova crna nijansa pomiče se na vrh jezika, na koji je ušivena oznaka Taxi. Na površini naljepnice nalazi se crni Jumpman i riječ "Air". Crna odjeća čini unutrašnjost cipele sve do uloška, koji ponovno pokazuje Taxi žute tonove, osim na Jumpman silueti koja je otisnuta na njemu. Na vanjskoj strani, ovratnik je također crn, kao i kožne cipele koje se ističu duž bokova. Na kraju, postoji skup crnih Air Jordan krila otisnutih na bočnoj ogrlici ovog udarnog Air Jordan 1.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil Mid
  • Verzija Taxi
  • Stilski kod 554724-701

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok