SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"Pine Green"

852542-301

Jordan 1 Mid 852542-301 01
Jordan 1 Mid 852542-301 02
Jordan 1 Mid 852542-301 03
Jordan 1 Mid 852542-301 04

Ovaj elegantni par Jordan 1 Midsa dolazi s bjelkastom bazom koja mu daje vintage izgled, dok njegovi bogati zeleni slojevi donose vibracije visoke klase tenisica. Ovaj privlačan ton može se vidjeti preko potplata, čija je gumena površina označena uzorcima prianjanja u rasponu od prstenova sve veće veličine u prednjem dijelu do četverostranih oblika ispod pete. To dodaje sveobuhvatnu razinu vuče pod nogama jer srednji potplat jedra radi kako bi pružio udobnost pomoću mješavine pjene i zračnog jastuka.

Ove boje se ponovno spajaju preko prevrnutih kožnih ploča gornjeg dijela. Jedro čini bazu i vidljivo je na kutiji za nožne prste, srednjoj nozi i srednjem ogrlici. Pine Green, s druge strane, ima kroz slojeve cipela, koji počinju sa zaštitnim blatobranom oko prednjeg dijela, a zatim se prebacuju na par ploča koje se spajaju preko dna okulara, koji je i sam Pine Green. Ova bogata nijansa širi se i kroz brojač peta i ovratnik, prije nego što završi na malom pravokutniku kože u središtu pete.

Crna je također dodana mješavini na vanjskoj strani, što daje dodatni kontrast tenisici. Prvo, pojavljuje se na vezicama i jeziku, čija mekana najlonska vanjština krasi tkana oznaka vezena tekstom Pine Green Air i Jumpmanom. Drugo, premazuje podstavljene unutarnje zidove koji sežu do utora za jedra označenog još jednim Jumpmanovim logom. Konačno, ovaj tamni ton je korišten na klasičnim efektima vanjskog markiranja, ispunjavajući Jordanska krila na bočnom ovratniku, a zatim pojačavajući elegantnu kožu koja se spušta niz bokove.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil Mid
  • Stilski kod 852542-301

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok