SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"Obsidian"

554724-174

Jordan 1 Mid 554724-174 01
Jordan 1 Mid 554724-174 02
Jordan 1 Mid 554724-174 03
Jordan 1 Mid 554724-174 04

Ovaj Jordan 1 Mid dolazi u dinamičnom dvobojnom dizajnu koji mu daje stil baštine. Obje boje se nalaze na jedinici ispunjenoj zrakom, s bijelom bojom na teksturiranoj vanjskoj strani srednjeg potplata i bogatom mornaričkom plavom bojom poznatom kao Obsidian na vanjskoj potplati. Ova posljednja komponenta je ispunjena hrapavim strukturama skroz preko. Ispod prednjeg dijela nalazi se niz koncentričnih krugova koji zrače iz središnjeg kruga na medijalnoj strani, dok peta sadrži čvrste formacije pluća kako bi se nositelju pomoglo da zasadi svoje stopalo s povjerenjem.

Primijenjena bijela koža djeluje kao donji sloj gornjeg dijela, gdje je vidljiva na kutiji za nožne prste, središnjim pločama i vrhu srednjeg reza ovratnika. Na vrhu ove elegantne baze nalazi se nekoliko Obsidianovih slojeva. Prvi od njih je prednji blatobran, koji se omata oko perforiranog nožnog prsta, a iza njega se sa svake strane nalaze dodatni slojevi. Oni se protežu od srednjeg potplata do preklapanja s opsidijanskim okom, s kojim dijele nekoliko ušica. Bijele vezice provući kroz njih i prema gore preko bijelog tekstilnog jezika. Na vrhu, prolaze i izlaze iz dvije ušice u ovratniku, koji je također duboko plavi u tonu, kao i brojač peta ispod njega.

Snažni efekti brendiranja rezultat su varijacije boje na ovoj tenisici, prvo preko bočnog ovratnika, čija je plava površina otisnuta s parom bijelih Air Jordan Wings. Privlačni obsidijanski naleti proširili su se duž svakog boka, snažno se suprotstavljajući bijelim pločama srednjeg dijela stopala. U ostalim dijelovima, na jeziku se nalazi kvadratna mrlja čije je opsidijansko lice označeno metalnim zlatnim džemperom iznad riječi "Air" u istom elegantnom tonu. Unutar cipele, cijela unutarnja strana je obložena mekom opsidijanskom tkaninom, a uložak je otisnut s konačnim komadom brendiranja - svjetlucavim Metallic Gold Jumpmanom koji svjetluca na svjetlu.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil Mid
  • Stilski kod 554724-174

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok