SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"Chicago Black Toe"

554724-069

Jordan 1 Mid 554724-069 01
Jordan 1 Mid 554724-069 02
Jordan 1 Mid 554724-069 03
Jordan 1 Mid 554724-069 04

Idi na

  • Nike

  • Nike

Legendarna shema boja ovog Jordan 1 Mid kombinirana je s nezaboravnim stilom blokiranja boja kako bi se stvorio podebljani dizajn nazvan Chicago Black Toe po dvije rane boje koje su inspirirale njegov izgled. Njegov gumeni potplat sadrži samo jedan od tri tona koji se mogu naći preko tenisice, dok ga crna boja oblaže od pete do pete, krećući se od hvatljivih udova ispod stražnjeg dijela stopala preko srednjeg dijela s oznakom Nike do koncentričnih prstenova ispod prednjeg dijela stopala i na kraju do kape s utisnutom zvijezdom. Dok ovo pruža nositelju izvrsnu podlogu, bijeli srednji potplat ispunjen je mješavinom pjene i zračnog jastuka za udobno mekani korak.

Na gornjoj strani, premium kožne ploče uzimaju crno-bijelu jedinicu potplata i dodaju ih u treći i konačni ton za ukrašavanje ove tenisice: Gym Red. Ova bogata nijansa prikazuje se na prednjim slojevima stopala, okusu, brojaču peta i ovratniku, dok bijela ističe ploče srednjeg stopala i jezik, a crna označava kutiju za nožne prste i ovratnik. Crni trzaji izlaze iz pravokutnika Gym Red kože smještenog u središtu pete kako bi se spustili niz bokove, stvarajući tako snažan kontrast protiv materijala svjetlije boje koji se nalazi ispod.

Unutrašnjost cipele većinom je crna jer i stražnji dio jezika poprima taj tamni ton, ali flaster ušiven u ovaj posljednji komad i Jumpman otisnut na uložak su značajne iznimke od njega. Meka crna tkanina širi se unutarnjom oblogom kako bi pružila još više udobnosti nositelju, prije nego što oznaka Gym Red naglasi vrh jezika. U ovu živo obojenu etiketu utkan je crni Jumpmanov logotip i ispod njega napisana riječ "Air". Ispod toga, crne čipke pružaju više tonskih varijacija protiv bijele boje jezika, a čak i dalje prema dolje, kutija za nožne prste ukrašena je ventilatorom perforacija za dodatnu prozračnost kroz prednje stopalo. Na kraju, još jedan privlačan amblem utisnut je u bočni ovratnik u obliku para crnih Air Jordan Wings, što daje uvjerljiv zaključak ovom pamtljivom dizajnu Air Jordan 1.

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok