SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"Banned"

554724-074

Jordan 1 Mid 554724-074 01
Jordan 1 Mid 554724-074 02
Jordan 1 Mid 554724-074 03
Jordan 1 Mid 554724-074 04

Crno-crveni gornji dio na ovom Jordan 1 Mid je moderna verzija 1985 Banned modela s nekoliko modifikacija. Zračno infundirani bijeli srednji potplat odvaja potplat University Red od gornjeg dijela kože, a njegov jastučić pruža podstavljeni korak koji ide uz čvrstu vuču koju nude uzorci prianjanja na podu. Oni se kreću od zvjezdastih čvorova oko nožnog prsta kroz kružne strukture ispod prednjeg dijela stopala do širokih plućica ispod pete za sveobuhvatnu potporu duž duljine stopala.

Izdržljiva koža ispunjava gornji dio, čija kombinacija crnih i sveučilišnih crvenih ploča stvara podebljanu estetiku. Tamniji ton se pojavljuje na prednjem blatobranu i par slojeva iza njega, prije nego što se kreću kroz četvrtinu i gore sa strane srednjeg gornjeg ovratnika. U međuvremenu, na kutiji za nožne prste ističe se živopisna crvena nijansa, s prozračnim ventilacijskim rupama i okom koji izlazi ispod prednjih slojeva. Također ukrašava brojač peta i ovratnik omot, koji ima par Air Jordan krila tiskanih u crnoj boji na njemu. Ova ploča se nastavlja presavijati preko prednjeg dijela ovratnika kako bi držala dvije gornje ušice sa svake strane.

Crne vezice se vežu uz vrh crnog jezika, gdje je stavljena istkana krpa u istoj nijansi, sveučilišni Red Jumpman i Air slova vezena na njegovu površinu. Unutra je sve crno, ali za bjelkastu Jumpman siluetu na socklineru. Natrag na vanjskoj strani, Sveučilište Crveni tonovi kaput bočne swooshes, koji se protežu od malog komada kože na peti na zemlju snažno preko tamne sredine panela u kulminaciji ovog kultnog boja.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil Mid
  • Verzija Bred
  • Stilski kod 554724-074

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok