SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Mid

"Armory Navy"

554724-411

Jordan 1 Mid 554724-411 01
Jordan 1 Mid 554724-411 02
Jordan 1 Mid 554724-411 03
Jordan 1 Mid 554724-411 04

Bogati plavi tonovi mogu se naći preko ovog Jordana 1 Mid, dajući mu suave izgled. Cijela cipela postavljena je na potplat mornarice, što znači da ova moćna boja čini temelj dizajna. Širi se kroz potplat od pete do pete, pomičući se preko linearnih oblika hvatanja u peti, pokraj Nikeovog teksta u njegovom središtu i kružnih struktura u prednjem dijelu kako bi završila na čvorovima u obliku zvijezde koji krase vrh nožnog prsta. S ovom čvrstom strukturom koja brine o stabilnosti, bijeli srednji potplat bavi se udobnošću putem punjenja pjenom i džepom inkapsuliranog zraka u peti.

U međuvremenu, gornji dio ima vrhunsku kožnu građu s nizom slojeva koji čine njegovu površinu. U prednjem dijelu, sastoji se od bijele kutije za nožne prste ukrašene perforacijama za prozračnost i oružane mornarice prednjeg blatobrana. Odmah iza kutije za nožne prste, nalazi se par slojeva koji se sklapaju s srednjeg potplata, još jednom u dubokim mornaričkim plavim tonovima, kako bi se smjestili na donji kraj okulara. Ova posljednja značajka je također mornarica oružanja i dijeli svoje donje tri očice na svakoj strani s prednjim slojevima. Na drugoj strani, dijeli svoje gornje ušice s ovratnikom mornarice, kroz koji se vežu crne čipke na bijelom jeziku.

Na drugim mjestima, bijela koža predstavlja ploče srednjeg stopala, koje se sužavaju dok se šire u smjeru pete. Svaka od njih postaje tanka traka od materijala koja formira drugi sloj na stražnjem dijelu cipele, koji se sastoji od nekoliko komada kože. Srednji gornji ovratnik je crn, a duboki plavi tonovi prekrivaju prekrivač koji ga obavija. Zatim dolazi uska traka bijele boje, na vrhu koja počiva na obruču mornarice, s brojačem peta u istoj nijansi koji čini sam gornji sloj.

Nike logotipi protežu se niz bočne stijenke tenisice, stvarajući izvanredan pogled preko bokova, dok se dinamičniji efekti marke pojavljuju na ovratniku i jeziku. Prvi je set bijelih Air Jordan Wings otisnutih na bočnom sloju, a drugi je kvadratni dio u kojem se nalazi bijela Jumpman i riječ "Air". Crna mreža padding kaputira unutarnje zidove cipele dolje sve do uloška. Ovdje se ton ponovno prebacuje na bijelo, a crna Jumpmanova silueta zaokružuje ovu bezvremensku jordansku 1 boju.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil Mid
  • Stilski kod 554724-411

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok