SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low

"Wolf Grey"

DC0774-105

Jordan 1 Low DC0774-105 01
Jordan 1 Low DC0774-105 02
Jordan 1 Low DC0774-105 03
Jordan 1 Low DC0774-105 04

Dva privlačna tonova pokrivaju većinu ovog Jordana 1 Low, dajući mu klasičan izgled. Bijela koža čini osnovu gornjeg dijela, gdje se može vidjeti preko ploča srednjeg stopala i kutije za nožne prste. Ova značajka sadrži linije perforacija za dodatnu prozračnost preko stopala, dok je omotan oko prednje strane je Wolf Grey blatobran. S obje strane nalazi se još jedan sloj, od kojih se svaki preklapa s okom Wolf Grey. Isti topli srebrnkasti ton proteže se uz okular dok se njegov valoviti rub zakrivljuje prema ovratniku.

U međuvremenu, stražnji dio cipele je uređen u nizu slojevitih slojeva, za intrigantan izgled. Na vrhu ovratnika Wolf Grey najprije se nalazi tanka traka od bijele kože koja se spaja na srednji dio stopala. Slijedi još jedna uska traka kože koja se vraća u Wolf Grey i formira kraj repa klizača koji leže preko svakog bočnog zida. Najviši sloj je peta omot, koji je ukrašen u elegantnijim sivim tonovima zajedno sa setom bijelih Air Jordan Wings. Dovršavanje ove konstrukcije pete je mali pravokutnik od kože smješten u sredini, odmah iznad pete.

Drugdje, zamršene linije niti su ušivene preko gornjeg dijela, stvarajući niz privlačnih uzoraka. Većina njih rubove različitih panela suknja u jednostrukim ili dvostrukim linijama, ali dodatne se pojavljuju na pločama srednjeg stopala, gdje se pomiču natrag od okulara prema peti prije rezanja naprijed preko sredine snijega do kraja na sredini potplata. Dolazeći sve u bijeloj boji, srednji potplat pruža prednosti mekog zračnog jastuka, dok ispod prozirnog gumenog potplata donosi prianjanje kroz različite obrubljene udubljenja koja su ili kružna ili ravna. Površina joj se pojavljuje u nježnom tonu plave boje, što ovu bezvremensku tenisicu zaokružuje sa stilom.

  • Spol Žene
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil Low
  • Stilski kod DC0774-105

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok