SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low

"True Blue"

553558-412

Jordan 1 Low 553558-412 01
Jordan 1 Low 553558-412 02
Jordan 1 Low 553558-412 03

Ovaj par Jordan 1 Lows ima klasičnu trobojnu shemu i retro osjećaj. Gumeni potplat ima Cement Grey potplat uvučen s različitim različitim strukturama prianjanja kako bi osigurao čvrstu podlogu nositelju. U međuvremenu, bijeli srednji potplat prožet je dvama oblicima jastuka - Nike Airom i pjenom - kako bi stvorio mekanu podnožje. Gornji rub je prstenasto obrubljen linijom šavova postavljenih unutar plitkog utora, čime se dovršava estetika jedine jedinice.

Odmarajući se na vrhu, ovo je gornji dio izrađen od niza glatkih kožnih ploča. Bijela formira donji sloj, premazujući kutiju za nožne prste, s prozračnim perforacijama i srednjim dijelom stopala, koji se proteže natrag u trokutastom obliku prema peti, a zatim se sužava na tanku traku koja se proteže oko pete. Na vrhu prekriva nisko izrezani ovratnik, koji dolazi u True Blue. Kada ovaj dio dosegne toplinu, mijenja se u Cement Grey mrežu koja pokriva unutarnju oblogu i stražnji dio jezika. Ispod se nalazi True Blue uložak s velikim bijelim Jumpman logotipom otisnutim na njemu. Kada se gleda odozgo, to stvara snažan izgled jer je u suprotnosti s drugim Jumpmanom koji se pojavljuje okrenut na suprotnu stranu u True Blue tonovima na Cement Grey jeziku, koji sam ima plavi rub.

Čipke su ukrašene u istoj ugodnoj nijansi plave boje koja se nalazi preko ostatka tenisice, kao i okusima kroz koje su provučene. Tri najniže očice na svakoj strani su pritisnute u dodatne plave slojeve, iza kojih počinje blatobran. Potom nastavlja kružiti prednjim dijelom nožnog palca, ponovno u Plavom. Brojač peta također nosi ovu nijansu, a set Cement Grey Air Jordan Wings pažljivo je izvezen u njegovu površinu. Ova ugodna nijansa sive pojavljuje se posljednji put na obroncima koji krase bokove kako bi završili ovaj privlačan dizajn.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil Low
  • Stilski kod 553558-412

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok