SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low

"Mocha"

DC6991-200

Jordan 1 Low DC6991-200 01
Jordan 1 Low DC6991-200 02
Jordan 1 Low DC6991-200 03
Jordan 1 Low DC6991-200 04

Fini materijali korišteni su u ovom Jordanu 1 Low, a njegova paleta boja toplih tonova vidjela ga je zbog nadimka Mocha. Cijela stvar je postavljena na čvrstu podlogu, s crnim gumenim potplatom koji osigurava prianjanje preko oblika koji se kreću od kružnih oblika na prednjoj strani do zrnastih blokova na peti. Na vrhu je bijeli srednji potplat čija je površina lagano teksturirana i čija unutrašnjost sadrži mješavinu pjene i zračnog jastuka za vrhunsku udobnost.

Na gornjoj strani, glatka bijela koža djeluje kao pozadina za lagane čokoladne Durabuck slojeve koji obuhvaćaju prednje i pete. Karakteristične perforacije označavaju kutiju za nožne prste, dodajući ugodnu prozračnost oko prednjeg dijela stopala. Iza toga, crna čipka nit preko vrha crnog platna jezika, koji ima Crimson Bliss Jumpman logo umjetno izvezen u njega. S obje strane može se vidjeti okular Light Chocolate. Blizu najgornjih očica, preklapa se s baršunastim materijalom koji se proteže oko ovratnika i dolje kroz unutarnju oblogu. Linije šavova raspoređene u tri križa preko ove značajke Crimson Bliss površine, stvarajući intrigantnu estetiku, dok je pod nogama, uložak je crn.

Na peti, reflektirajuća srebrna oznaka pojavljuje se iznad omota od Svjetle čokoladne pete. Nezaboravni logotip marke Jordan Wings otisnut je na vrhu ove ploče, koja se naslanja na krajeve repa dviju cipela koje krase cipelu. Dosegnu njene bokove, a njihov Light Chocolate Durabuck stoji nasuprot bijeloj koži sredine stopala. Još jedna Jumpmanova ikona može se naći na ulošku, gdje dodaje posljednju bljeskalicu Crimson Blissa ovom privlačnom dizajnu.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil Low
  • Stilski kod DC6991-200

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok