SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low

"Gym Red"

553558-611

Jordan 1 Low 553558-611 01
Jordan 1 Low 553558-611 02
Jordan 1 Low 553558-611 03
Jordan 1 Low 553558-611 04

Ovaj dichromatic Jordan 1 Low color ima klasični izgled koji ga čini vrlo privlačnim. Bijela pruža elegantan osnovni sloj kroz ploče srednjeg stopala, koji se sužava prema stražnjem dijelu cipele kako bi se stvorila tanka linija kože oko pete. Nježna linija šavnih suknji nalazi se na gornjem rubu, a druga ide paralelno s njom od okulara do vrha snijega, od kojih se obje pojavljuju u bogatom tonu Gym Red, prije nego što se odrežu kako bi prešli preko Nikeovog logotipa i proširili se na srednji potplat. To stvara dinamičan učinak duž bokova tenisice jer se bijeli šav ističe protiv crvenog klizanja - snažnog kontrasta koji se ponavlja tijekom cijelog dizajna.

U prednjem dijelu stopala, bijela postaje još jednom podloga jer oblaže perforiranu kutiju za nožne prste. Okružujući ovu prozračnu značajku je Gym Red blatguard, na stražnjoj strani je par slojeva u istom tonu koji se omotaju od sredine potplata kako bi ležali na dnu oka. U svaku su utisnute tri očice, s bijelim vezicama koje viju kroz njih kako bi učvrstile stopalo na mjestu. Ispod njega počiva jezik bijelog platna s teretanom Red Jumpman umjetno vezenim u njega na vrhu. U sredini jezika nalazi se komad crvenog materijala kroz koji vezice mogu proći kako bi ostale postojane. Ušivena u nju je bijela 23 - izravni klimanje na broj Michael Jordan nosio kada je na sudu.

Približavajući se peti cipele, postoji mnogo više Gym Red sekcija. Ovratnik niskog reza, unutarnja obloga i uložak nose taj ugodan ton, kao i brojač peta, koji se nalazi odmah ispod malog pravokutnika crvene kože koji drži stvari na leđima. Čak je i set Jordan Wings vezen u petu Gym Red, što znači da se suptilno uklapa u kožnu ploču na kojoj sjedi. Suprotno je kod Jumpmana na ulošku - njegova uporaba bijele boje čini ga jasno vidljivim naspram crvene boje iza njega.

Ispod ovog vrhunskog kožnog gornjeg dijela nalazi se izdržljivi gumeni potplat koji koristi iste dvije boje kao i ostatak cipele. Srednji potplat i linija šavova koji ga okružuju su bijeli, dok je vanjski potplat Gym Red od pete do pete. Prva značajka ima elastičan džep inkapsuliranog zraka u peti zajedno s pjenom jastuk kroz ostatak stopala, donoseći mekanu udobnost sa svakim korakom. Konačno, cijela cipela oslanja se na obrasce prianjanja potplata za podršku. To uključuje koncentrične krugove podijeljene lepezom ravnih linija ispod prednjeg dijela stopala i skupinom naboranih krakova ispod pete. Utisnuta u udubljeni dio u sredini potplata je riječ "Nike" i snijeg, čime se zaokružuje dizajn s podsjetnikom na brand koji je sve započeo.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil Low
  • Stilski kod 553558-611

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok