SPORTSHOWROOM

Jordan 1 Low

"Court Purple"

553558-500

Jordan 1 Low 553558-500 01
Jordan 1 Low 553558-500 02
Jordan 1 Low 553558-500 03
Jordan 1 Low 553558-500 04

Ovaj Jordan 1 Low dolazi u trio komplementarnih tonova koji se udružuju kako bi stvorili elegantnu tenisicu bez napora. Dvije se nalaze na višenamjenskom potplatu cipele, koji se sastoji od ljubičastog potplata i bijelog središnjeg potplata. Dok prvonavedeni pruža izvrstan temelj preko različitih oblika prianjanja koji pokrivaju njegovu površinu, potonji čini svaki korak mekim i odskočnim zahvaljujući svojoj mješavini pjene i zračnog jastuka.

Ovi tonovi se vraćaju na gornji, s bijelim kao baznim slojem. Ova svijetla nijansa oblaže ploče srednjeg stopala, koje se sužavaju u usku traku kože oko pete, i kutiju za nožne prste, čije linije ventilacijskih rupa pomažu prozračiti stopalo. Ovo je posljednji izgled koji bijela čini jer je sve ostalo ukrašeno ili u Court Purpleu ili crnoj boji. Većina slojeva se nalazi ispod nekadašnje nijanse, s bogatim tonovima koji se kreću kroz blatobran prednjeg dijela stopala i slojeve, okular i brojač peta. Druga traka materijala u ovoj boji tvori vanjski dio nisko rezanog ovratnika, prije nego što crna dođe na swooshes, koji su udaljeni od malog pravokutnika crne kože u središtu pete kako bi se jasno smjestili preko bijelih ploča srednjeg dijela na svakom boku.

Drugdje, crne vezice počivaju na podstavljenom crnom jeziku, na kojem je ušiven dvor Purple Jumpman. Unutar tenisice može se naći još hrabrija uporaba boje. Ovdje, pored crne unutarnje obloge, je živopisan crveni uložak s velikom Jumpman siluetom otisnutom crnom bojom na njemu. Jedan konačni set brandinga snažno krasi brojač peta u obliku para Air Jordan Wings u elegantnom crnom vezu - gladak završni dodir.

  • Spol Muškarci
  • Brend Jordan
  • Kolekcija 1
  • Stil Low
  • Stilski kod 553558-500

SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

Nastavak

Odaberite svoju zemlju

Europa

Amerike

Azija Pacifik

Afrika

bliski istok