SPORTSHOWROOM
  adidas NMD

  Filter na

  • Poredaj po

  • Spol

  • Brend (adidas)

  • Line

  • Kolekcija (NMD)

  • Model

  • Collaboration

  • Veličina

  • Boja

  • Tehnologija

  • Material

  • Edition

  • Sport

  adidas NMD

  NMD

  2015. godina bila je godina osvajanja. Yeezy je lansirao, Ultra Boost je otkrivena, postojao je niz uzbudljivih kolaba, uključujući Pusha T, Pharell Williams i Raf Simons, i konačno, u prosincu, adidas NMD stigao je na poseban lansirni događaj u New Yorku.

  NMD, čije ime je skraćeno od nomad, projektiran je za istraživače, stvaratelje i kulturološke trendsettere moderne metropole; za one koji su uvijek na nogama. Današnjem stanovniku grada potrebna je obuća koja olakšava duga istraživanja urbanog okoliša, potiče kreativne energije i održava nosioca uspješnim tijekom dana.

  Adidas NMD podržava postojanje tog visokooktanskog spoja spajanjem nekih od njegovih najinovativnijih tehnologija: Boost i Primeknit. Potonji je jednostruko pleteni gornji dio koji ima osjećaj čarape. Izrađen je od termoplastičnih osigurača koji su fleksibilni, stabilni, prozračni i podržavaju. Zatvorene vezice i zavarene zavarene tri trake su aerodinamične i pričvršćuju stopalo. Estetski, gornji izgleda moderno i atletski.

  Smješten na dnu NMD leži adidas 'Boost tehnologije. Adidas je surađivao s njemačkim kemičarima, BASF-om, kako bi proizveo midsole načinjen od tisuća energetski povratnih eTPU mjehurića. Djeluju kao mini zračni džepovi koji osiguravaju neviđenu udobnost, fleksibilnost, trajnost i vodonepropusnost.

  Ova tehnologija je uzemljena kroz grippy gumeni potplat koji dolazi s rešetkastim uzorkom udubljenja koja se protežu preko njega. Ovo nije samo za dekoraciju. Prema riječima glavnog dizajnera Nica Galwaya, oni pomažu nositelju da se kreće s manje ograničenja, osiguravajući najveći mogući povrat energije.

  Slično tome, šarene šipke koje se pojavljuju poput opeke na bokovima cipela nude dodatnu stabilnost dok se referiraju na siluete adidasa iz 80-ih godina kao što su Micro Pacer iz 1984., Boston Super i, najznačajnije, Rising Star. Šalter za pete, ponekad poznat kao brkovi zbog svog prepoznatljivog oblika, pruža strukturnu potporu kao i nošenje ikonskog adidas brandinga. Ti motivi zacementiraju ideju cipele čija su vizualna obilježja također sastavni dio njezine funkcije, dok stara školska estetika daje osjećaj da je ukorijenjena u adidasovoj bogatoj i poznatoj dizajnerskoj povijesti. Za Galwaya je bilo važno da ljudi mogu odmah identificirati cipelu, čak i kada je vide izdaleka, pa je napravio da se NMD osjeća kao cipela na koju smo već navikli, a također mu daje jedinstveni stil koji prije nije bio viđen.

  Adidas NMD je ultimativna gradska tenisica. Tehnologije Boost i Primeknit kombiniraju se kako bi stvorile pernatu, ergonomsku cipelu s pločnicima koja nosi vlastiti stil nadahnut osamdesetima. NMD omogućuje stvarateljima i misliocima da se s lakoćom kreću gradom, a također uspijevaju uravnotežiti udobnost s vrhunskim stilom, a iako to može uzeti inspiraciju iz prošlosti, nesumnjivo je i okrenuto budućnosti. Upravo je ta sinergija učinila NMD blistavim uspjehom.

  Rangiraj Adidas NMD
  (0)

  SPORTSHOWROOM koristi kolačiće. O našoj politici prema kolačićima.

  Nastavak

  Odaberite svoju zemlju

  Europa

  Amerike

  Azija Pacifik

  Afrika

  bliski istok